CMS IntelliCAD 8.1 PE DWG kompatibilný CAD software subscription

CMS IntelliCAD 8.1 PE DWG kompatibilný CAD software subscription

Február 7, 2016 - Burleson, Texas, USA. CAD-MANUFACTURING SOLUTIONS, INC. (AKA CMS) oznamuje vydanie nového CAD softvéru CMS IntelliCAD 8.1 Premium, ktorý sa teraz streamuje aj z internetu.

CMS IntelliCAD 8.1 PE CLOUD je licencovaný na základe predplatného a beží lokálne na koncových zariadeniach ako samostatná aplikácia - ŽIADNE odosielanie súborov, žiadne spúšťanie v internetových prehliadačoch, udržiava pracovné súbory užívateľov V SÚKROMÍ a je vždy k dispozícii..

Spustenie CAD softvéru vo vnútri prehliadača má stále určité problémy. Predovšetkým súvisia s výkonom a spoľahlivosťou pripojenia na internet, bezpečnosťou súborov a dostupnosťou. Vitor Neves, prezident spoločnosti CMS, Inc. uviedol: "Neveríme v presadzovanie spúšťania aplikačnej webovej služby pre profesionálnych CAD užívateľov ktorí sú zároveň nútení ukladať ich prácu na serveroch, ktoré nemajú pod kontrolou."

Služba CMS IntelliCAD 8.1 PE CLOUD CAD software streamuje a spúšťa software na AKOMKOĽVEK Windows počítači užívateľa lokálne. CAD súbory koncového užívateľa môžu byť vytvorené, editované a uložené lokálne tak, ako boli vždy. Navyše, predplatné CMS IntelliCAD obsahuje 250 MB vyhradeného priestoru na disku, ktorý umožňuje synchronizáciu súborov, zdieľanie a spoluprácu. Synchronizované pracovné súbory užívateľov sa nachádzajú na stroji koncového používateľa aj vtedy, keď je zariadenie vypnuté..

14 denná bezplatná demo verzia je dostupná na http://uscloud.intellicadms.com . Údaje pre trial - Užívateľské meno: DEMO | heslo: DEMO

Užívatelia môžu zakúpiť ročné predplatné pre CMS IntelliCAD PE CLOUD Subscription tu >

About the author

{Name.XML}

CAD Manufacturing Solutions Inc.

Highly experienced in construction, manufacturing, industry, projects development, management and design, the people behind CAD-Manufacturing Solutions, Inc. have been dedicated to the development of design solutions for CAD & Manufacturing software for more than 30 years.